Tervezés

grafikus
grafikus

Grafikai tervezés

Magam örömére készítem a rajzokat, legtöbbször kézzel, majd digitális utómunkákkal áll össze a végleges minta. Kb. 10 éve fordultam a digitális ábrázolás felé, előtte papíron születtek meg a művek (főleg a grafitot kedvelem, de pasztellal is foglalkoztam).

Amit tudok, arra egyedül jöttem rá, magamat képzem. Számomra ez egy hobbi, boldog időtöltés. Szívesen osztom meg másokkal az így készült alkotásokat, akár egy már kész kép formájában, vagy egy általad elképzelt minta, grafika, vagy termék megvalósításában.


Mielőtt tervezünk, érdemes átgondolnod az irányt: színek, hangulatok, formák, mire szeretnéd használni a megrendelt grafikát.

Logó tervezéskor fontos a céged profilja, a célközönséged, milyen távra tervezel, mik a céljaid, milyen felületeken fog megjelenni a minta, van-e korábban használt logó.

Névjegykártya készítéskor milyen adatok szerepeljenek a kártyán (név, cégnév, telefonszám, e-mailcím, stb.). Mi a kártya célja, kiknek szeretnéd adni. Egy jó névjegykártya egyben reklám is lehet, ha ügyesen van kitalálva.

Termék címke tervezéskor szintén a feltüntetni kívánt információk hasonlóképp fontosak, mint maga a design.

Szórólapot, ajándékkártyát lehet használni a hagyományos, nyomtatott módon, de akár digitális formában is. Szerepelhet bannerként, vagy egy megrendeléshez ajándékba küldött kupon is jó reklám lehet. Az ajándékkártyát is ki lehet tenni egy weboldalra, ami digitális, vagy papír alapon is működhet.

grafikus

A grafikai tervezés közös folyamat: a megrendelő elképzelései alapján a tervező igyekszik megvalósítani az álmot.

grafikus

Ha tetszik, amit látsz és kezdhetjük a közös munkát, szeretettel várom üzeneted.