rodokrozit

Az irgalmas szív kristálya, az önzetlen szeretetet jelképezi. Lehetővé teszi, hogy felismerjük magunkban az istenit, életünkben és lényünkben a tiszta igazságokat, a szeretet útján.

Ez a kő harmonikusan ötvözi a rózsaszín és a narancs színét. Amikor a színfrekvenciák ezen kombinációja egyesül, egy új színsugár születik.
A rodokrozit kristály energiája híd a szakrális csakra és a szív csakra, valamint az égi energiák között. A narancs és a rózsaszín együttesében megjelenő fehér sávok összekapcsolódnak a fehér fény isteni forrásával.
A szeretet erején keresztül általa lehorgonyozhatjuk a feltétel nélküli szeretet fehér és rózsaszín energiáit a fizikai síkba, valamint a kreativitás magasabb szintjére léphetünk.

A rodokrozit megnyitja a szívet az együttérzés, és a feltétel nélküli szeretet felé.
Vidámságot, derűlátást, vitalitást, életörömöt, valamint dinamikus, kreatív cselekvő erőt sugároz.

Nyitja a magasabb rendű szívcsakrát és segít befogadni az isteni szeretet forrásából áradó energiákat. Ez a kristály kiváló az elmúlt életek gyógyítására és a szív fölé helyezve, a kinőtt kapcsolatok kötelékeinek finom felbontására.
A szómacsakrán megkönnyíti az Akasha krónika olvasását, hogy megbizonyosodjunk a jelenlegi inkarnáció céljáról – segít megtalálni az életfeladatot.

Bevonzza az ikerlángot, akivel megoszthatjuk a feltétel nélküli szeretetet és kölcsönös támogatást. Az ikerláng megismerése gyakran megoldandó feladatokkal, nehéz kihívásokkal is járhat, a boldogságért le kell dolgoznunk magunkról mindazt, ami akadályozza. Az ikerláng ebben segít, ahogy mi is neki. Ez nem mindig kellemes, de a javunkat szolgálja.

Enyhíti a stresszt, a magány érzését, hatásosan tisztítja az aurát.
Segít a belső szabadság kialakulásában, megoldani a belső konfliktusokat, valamint a szeretet általi egyensúly állapot megteremtésében és megtartásában.
Erősíti az önbizalmat, lelki erőt ad a mindennapi problémák megoldásához.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve