preseli kékkő

Preseli Kékkő marokkő

A preseli kékkő az álmodás és a hosszú emlékezet ősi köve, amely az angliai Wiltshire megyében álló Stonehenge belső körét is alkotja.

Hatalmas tellúr elektromágneses töltésének köszönhetően megnyitja a kozmikus horgonyt, és a Föld magvához rögzíti, így megingathatatlan szilárdságot kölcsönöz a belső energiáknak, hogy rezzenéstelenül kiállhassuk a Föld változásait.

Ezt követően összehangolja az energiánkat a galaktikus középponttal, így a Föld és a galaxis között lebeghetünk. Így engedhetjük, hogy az energiahullámok a testünkön át áramolhassanak, és földelhessék magukat a bolygó középpontjában.

Sámáni horgonyként is szolgál az alsó és felső világba tett utazások során.

Az egyedülálló brit kékkő Merlin energiájához és a mindenkiben ott élő sámánhoz kötődik.

Erős szálak fűzik Földanyához, így figyelmeztet, hogy bárki, aki a Földnek árt, saját magának is árt.

Az előző életekbe tett felfedezőutak látomást hozó köveként ez a kristály különösen nagy segítséget nyújt, ha kelta örökségünket kutatjuk, és elvezet a mélyében rejtőző egyiptomi tudáshoz is.

Az álmodás tökéletes köve, gyorsan megadja a válaszokat, és segít elérni, majd a magunkévá tenni a spirituális ismereteket.

Átállíthatja a belső vagy a spirituális iránytűnket. Kötődése az égtájakhoz azt jelenti, hogy vezeti a Föld elektromágneses energiáit, és segít a tellúráramlatokon közlekedni, vagy gyógyítani a Föld rácsozatát.

A kékkő fejleszti az akaraterőt és a bátorságot, óriási erőt ad, így segít higgadtan átvészelni a kemény helyzeteket, valamint megérteni a tanításukat. Erősíti az energiát is, és minden szinten védelmet nyújt.

Összeköti a szív-, a csecsemőmirigy- és a torokcsakrát, így mindig kimondhatjuk az igazat.

Stabilizál, segít magunk mögött hagynunk a régi kötődéseket és érzéseket, hogy nyugodtan élhessünk a pillanatban.

A kékkő fokozottan fizikai kő, érinti valamennyi érzékünket, kiegyensúlyozza az energiát, valamint – nem meglepő módon – segíti a kineziológiát és a pszichometriát. Erőteljesen kötődik a gyógynövényekhez és azok tudományához, de különösen a hegyekben honos gyógyfüvekhez.

A kékkő esetében fontos a méret, egy kis darabka rendkívül intenzív lehet, míg a nagyobbakat éjszakára tanácsos kivinni a hálószobából, nehogy túl erősen stimuláljanak.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia

Mind a(z) 4 találat megjelenítve