Labradorit

A labradorit hatalmas védelmező erővel rendelkező és csodás támogató kristály. Olyan, mint egy csendes, hallgatag, mélyen érző jó barát, akinek bátran elmondhatsz mindent. Szívesen és gyengéden veszi át lelked súlyait és tisztítja meg szíved a nehéz terhektől.

A csendjében misztikum és varázslat rejlik.

Hatalmas bástyaként magasodik köréd és rendíthetetlen védelmező és tisztító erőteret teremt, ha kéred.
Igaz lelki támaszod lehet, ha megnyílsz felé és engeded, hogy áthassa lényed, erőteljes, mélységekig hatoló erejével.

Ősi inuit legenda szerint a sarki fény sziklákba szorult. Egy hatalmas eszkimó harcos a lándzsájával megtörte a sziklákat, hogy kiszabadítsa a csodás fényeket, de nem tudta mindet. Egy részét ma is őrzik a sziklák. Ez a gyönyörű sarki fény tükröződik vissza a labradorit kristályokban.

A labradorit az átalakulás köve. Hasznos társ a változások folyamatában, erőt és kitartást kölcsönöz. Kiegyensúlyozza és védi az aurát, emeli a tudatot és megalapozza a spirituális energiákat.

Kiváló az intuíció erősítésére – a pszichés képességek fejlesztésére. Segít feltárni az illúziók mögött meghúzódó igazságot. Elűzi a félelmeket és a bizonytalanságokat, erősíti a hitet önmagunkban és Istenben.

Megnyitja a tudatot és segít túllépni a berögzült hitrendszereken. Megvilágítja számunkra spirituális céljainkat.
Serkenti a képzeletet és megnyugtatja a túl aktív elmét. Fokozza a lelkesedést és új ötletekre sarkall.

Képes a tudatalatti mélyéből információkat felhozni, segít ezek megértésében.

A labradorit hatásos a szem rendellenességeire, serkenti a mentális élességet, enyhíti a szorongást és a stresszt. Szabályozza az anyagcserét, kiegyensúlyozza a hormonokat és enyhíti a menstruációs feszültséget. Gyógyítja a megfázást, köszvényt és reumát, csökkenti a vérnyomást és elősegíti az emésztést.

A labradorit egy különleges változata a spektrolit. Ezt az ásványt csak Finnországban bányásszák a Ylamaa kőfejtőben. A szivárvány színeinek teljes spektrumát képes megmutatni. Nagyon sötét, akár fekete is lehet az alapja. A színek éles vonalakban határolódnak el egymástól, míg a labradorit kristályokban inkább összeolvadnak.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve