Gabriel Arkangyal

Gabriel Arkangyal

Az arkangyalok hatalmas erővel támogatnak, segítenek bennünket, csak kérnünk kell.
Ha velük együtt dolgozunk önmagunk megismerésén, az életünk jobbá tételén, csodás eredményeket érhetünk el.

Tegyünk magunkért minden nap, igyekezzünk felismerni a körülöttünk lévő jeleket, saját erősségeinket és gyengeségeinket. Kérjük az arkangyalok segítségét, hogy fejlődhessünk, egyre szeretetteljesebbekké válhassunk; hogy boldogságot és harmóniát teremthessünk önmagunkban és környezetünkben.

Gabriel neve azt jelenti: ‘Isten ereje’.

Leginkább úgy ismerjük, mint hírvivő arkangyalt. Útmutatást, angyali üzenetet hozhat számunkra.
Gabriel arkangyal hozta hírül Máriának Jézus születését, az iszlám hagyományban az Igazság szelleme, aki lediktálta a Korán szövegét Mohamednek.

Azonban segítségünkre lehet, ha gyermekvállalás előtt állunk, az anyaság minden területén, gyermekneveléssel kapcsolatos iránymutatást kérhetünk.
Gabriel arkangyallal együtt dolgozva fejleszthetjük kreativitásunkat, ötleteket, inspirációt kérhetünk. Támogatja a művészeket, írókat.

A remény, a feltámadás, az újjászületés, az életöröm, a változások angyala.

Felügyeli a halál és születés folyamatát. Vele találkozunk halálunk után és Gabriel arkangyal kísér bennünket megszületésünk pillanatához.
Segít megérteni álmainkat és látomásainkat.

Forrás: Doreen Virtue: Gabriel arkangyal; aureion.hu

Az Arkangyalokhoz kapcsolódó pecsétek segítenek magunkhoz hívni és megtartani az energiájukat, így hatékonyan működhetünk együtt velük.

Viseljük az angyal medált akár egész nap, tartsuk magunknál meditációkor, hordjuk a zsebünkben, tegyük éjszaka a párnánk alá.

Összesen 1 találat