fluorit medál

A fluorit medál erős védelmező kristály.

Védelmez az asztrális manipuláció és a szellemi támadások ellen. Tisztítja és stabilizálja az aurát. A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát.

Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességet.

A fluorit feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, gyengéden ajtót nyit a tudatalattira, és az elfojtott érzéseket a felszínre hozva eloszlatja azokat. Növeli a magabiztosságot, ügyességet.

Útjukra engedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva segít túllépni a szűklátókörűségen.

Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem–összpontosítást. Érzelmileg stabilizáló hatása van.

A fluorit medál fizikailag erősíti az egyensúlyt és a koordinációt.

Az elme fejlődését támogatja, a negyedik, ötödik és hatodik dimenzió nem fizikai valóságának megértésére és integrálására való képesség fejlesztésére szolgál.

Lehetővé teszi, hogy fenntartsuk az egység tudatosságát, miközben továbbra is megmarad egyéni tudatosság is.

A fluorit oly módon fejleszti a tisztán látást, hogy lehetővé teszi, hogy lássuk az illúzió mögött rejlő valóságot és a zavaron túli igazságot.

Fizikai síkra hozza és az elmébe integrálja az igazság magasabb formáit, amelyek így az anyagi síkon manifesztálódnak.

Zseni kőnek is nevezik, mert a mentális teljesítmény legmagasabb szintjét képviseli.

Támogatja lényünk kozmikus erejéhez és forrásához való igazodást, valamint az isteni akaratban való életet és a fény fizikai cselekvés útján való megnyilvánulásának vállalását.

Összesen 1 találat