bronzit

A Bronzit nagyon különleges ásvány.

A nyugalom köve, mivel csökkenti a bizonytalanságból eredő stresszt és belső nyugalmat ad. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket.

Felszabadít lelkileg mivel képes feloldani azon negatív energiákat, amelyek belső felszültséget okoznak. Segít szembenézni a félelmekkel és rávezet azok feloldásához.

Hatásosan megtisztítja elménket az ártó gondolatoktól és felszabadít, ha megrekedünk egy negatív gondolatmintában. Amikor úgy érezzük, hogy elveszítettük a kontrollt az életünk felett, segíti leföldelődni és megtartani a lélekjelenlétünket.

Mágikus védelmező kő.

Átkok, rontás és ártó mágia ellen nagyon hatásos, mivel visszafordítja a negatív energiát annak forrásához. Jó a külvilágból eredő negatív gondolatok és érzelmek elleni védelemben is. Hatásmechanizmusát tekintve tudni kell, hogy a negatív energiát felerősítve küldi vissza a “feladóhoz”, ezért hatékonyabb, ha fekete turmalinnal együtt használjuk, mivel az magába szívja a negatív energiát és véget vet a kölcsönhatásnak. Ha pszichikus támadás alatt állunk, hatékonyan megvéd bennünket a rosszindulattól és az ártó akarattól.

A bronzit motiváló erőt ad, mivel megtanít arra, hogyan engedjük át magunkat az inspiráló isteni akaratnak. Növeli a magabiztosságot, a tetterőt és a döntésképességet, amely által megvalósíthatjuk az álmainkat. Támogatja az önérvényesítést, a határozott cselekvést, a magabiztos fellépést. Erőt ad a céljaink megvalósításához és erősíti az akaratot.

A bronzitnak nagyon férfias energiája van, amely támogatja a jang energiák egyensúlyba kerülését a testben és a pszichében (a hölgyeknél is).

Jó a krónikus fáradtság ellen. Segíti a vas felszívódását. Erősíti az idegeket, oldja az izomgörcsöket és fájdalomcsillapító hatású. Jótékonyan hat ha a kimerültség miatt fáradtak vagyunk és segíti a jó pihenést.

A kristályok akkor segítenek leghatékonyabban, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Minden kristálynak egyedi, különleges energiája és tulajdonságai vannak, melyekkel támogatnak bennünket. Kérjük meg őket, hogy használva képességeiket, segítsenek nekünk. Szenteljünk egy kis időt a megismerésükre. Akár személyes és konkrét kérésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.

Összesen 1 találat