autómatrica

Mihály Arkangyal autómatrica

Az angyalok bármely élethelyzetben segítségünkre lehetnek. Hívjuk Mihály Arkangyalt, hogy az utakon, vezetés közben védelmezzen bennünket és az autónkat. Kérjük segítségét, hogy biztonságban megérkezzünk úticélunkhoz és hazafelé is óvjon bennünket.

Michael Arkangyal

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.

Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain. (Forrás: dudus.hu)

A matrica fekhasználása csak a kreativitásunkra van bízva, az autón kívül számtalan lehetőség kínálkozik.
Kiragaszthatjuk tükörre vagy az ablakra és kérhetjük a szoba vagy a lakás védelmét. Feltehetjük egy szekrényajtóra vagy a szoba ajtóra is.

A matrica víztiszta, tartós, nem zsugorodó, prémium minőségű, nyomtatott műanyag öntapadó autófólia.
Sötétebb kék színe, világosabb felületeken mutat szép látványt.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve