Védelmező Michael Arkangyal medál bükkfából

3 890 Ft

Mihály Arkangyal és a Bükkfa együttes Védelmező ereje ✨

gravírozott arkangyal pecsét

Kb. 3 cm átmérő

gravírozott minta (csak az egyik oldalon)
bükkfa
fekete szövetszál

 

  • 100 % egyediség
  • Gyors szállítás – MPL/FoxPost

3 készleten

Leírás

Angyal medál

Mihály Arkangyal és a Bükkfa együttes Védelmező ereje

Az arkangyalok hatalmas erővel támogatnak, segítenek bennünket, csak kérnünk kell.
Ha velük együtt dolgozunk önmagunk megismerésén, az életünk jobbá tételén, csodás eredményeket érhetünk el.

Tegyünk magunkért minden nap, igyekezzünk felismerni a körülöttünk lévő jeleket, saját erősségeinket és gyengeségeinket. Kérjük az arkangyalok segítségét, hogy fejlődhessünk, egyre szeretetteljesebbekké válhassunk; hogy boldogságot és harmóniát teremthessünk önmagunkban és környezetünkben.

Michael Arkangyal

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.

Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.

Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk.

Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.
Mihály arkangyal neve annyit tesz: “Istenhez hasonló”. Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.

Forrás: Dudus.hu

Bükkfa varázslata

Népi hagyomány szerint bükk a Liget Királynője. Úgy tartották, a bükkfa ágai alatt védelmet lelünk és az itt elmondott fohász felerősödik. A bükk ágait a kelták talizmánként hordták maguknál, jószerencsét és kreatív energiákat nyerve általuk.

Franciaországban, egészen a 19. századik beszélő ágyat készítettek a bükkfa leveleiből. A matracot bükk levelekkel tömték ki; amikor ráfeküdtek, suhogó hangot hallatott, innen ered a beszélő ágy elnevezés. Úgy hitték, hogy aki ilyen ágyon alszik, az éjszaka folyamén megleli a választ az elalvás előtt feltett kérdésre.

Forrás: A Zöld Ember Bölcsessége

Az Arkangyalokhoz kapcsolódó pecsétek segítenek magunkhoz hívni és megtartani az energiájukat, így hatékonyan működhetünk együtt velük.

Viseljük az angyal medált akár egész nap, tartsuk magunknál meditációkor, hordjuk a zsebünkben, tegyük éjszaka a párnánk alá.

A kép illusztráció, a képen látható angyal medálhoz hasonlót küldünk. A medálok egyedi készítésűek, fából vannak, így nincs két egyforma darab.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt

További információk

Tömeg 0,030 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védelmező Michael Arkangyal medál bükkfából” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük