Labradorit – Sarki Fény Kristály – Ammonit forma 106g

9 990 Ft

Fényhozó kristály ?
Erős védelmező mezőt épít, fejleszti az intuíciót.
Gyönyörű kékes és zöldes színben irizál.

Kb. 7 cm x 5,5 cm

106 g

Elfogyott

Leírás

Labradorit Kristály ?

Ősi inuit legenda szerint sziklába záródott a sarki fény, melyet egy eszkimó harcos próbált kiszabadítani, de nem járt sikerrel. A sziklák ma is őrzik ezt a fényt.

Misztikus kristály, erősíti a tisztán érzést. Tudatosságra ösztönöz, összekapcsol a mindenség energiával; segít lehorgonyozni a spirituális energiát a fizikai síkra.

Egyensúlyt teremt lelki és mentális síkok között; megmutatja a valódit, a látszat mögé rejtettet, eloszlatja az illúziókat..

Fényt teremt és védelmet biztosít

A kristályok akkor segítenek leghatékonyabban, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Minden kristálynak egyedi, különleges energiája és tulajdonságai vannak, melyekkel támogatnak bennünket. Kérjük meg őket, hogy használva képességeiket, segítsenek nekünk. Szenteljünk egy kis időt a megismerésükre. Akár személyes és konkrét kérésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.

A képen látható labradorit kristályt küldjük. (A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Itt olvashatsz bővebben a Labradorit kristályról

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt

További információk

Tömeg 0,15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Labradorit – Sarki Fény Kristály – Ammonit forma 106g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük