Égi Fény Apofillit Kristály 13,45g

3 490 Ft

Apofillit kristály telep 💎
Akasha krónika,
rezgésszint emelő

13,45 g
Kb. 4,9 cm x 2,2 cm x 2 cm

 

  • 100 % valódi kristály
  • Gyors szállítás – MPL/FoxPost
Kategória: Címke:

Leírás

Az apofillit kristály a tiszta égi fény különleges fizikai hordozója. Csodálatosan fogadja magába és árasztja szét a térben a kristálytiszta, hófehér fényt.
Korona csakrára helyezve összekapcsol a forrással.

Megnyugtatja és földeli a lelket. Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben.

Az apofillit kristály magában hordozza az Akasha krónikát.

Támogatja és megkönnyíti a testen kívüli utazást – erős kapcsolatot tart a fizikai testtel, valamint segít, hogy az égi világokból érkező információ eljusson a fizikai világba. Tudatos kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között.

Erősíti a megérzés és a tisztánlátás képességét, fokozza a spirituális látásmódot. Segítségével megismerhetjük a jövőt.

Spirituális szinten az apofillit univerzális szeretettel itatja át az elemző–döntéshozó folyamatokat, így az értelem és a lélek összekapcsolódik.

A kristályok akkor segítenek leghatékonyabban, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Minden kristálynak egyedi, különleges energiája és tulajdonságai vannak, melyekkel támogatnak bennünket. Kérjük meg őket, hogy használva képességeiket, segítsenek nekünk. Szenteljünk egy kis időt a megismerésükre. Akár személyes és konkrét kérésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.

💎

A képen látható apofillit kristályt küldjük. (A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Apofillit info

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0,9 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Égi Fény Apofillit Kristály 13,45g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük