Szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft feletti vásárlás esetén

A megrendelt terméket futárszolgálat segítségével juttatjuk el a kívánt címre. A kiszállítást az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat végzi; valamint FOXPost csomagautomatába történő kézbesítés esetén a FOXPost futárszolgálat.

Az MPL futárszolgálattal küldött csomagok esetében, házhoz szállítás választásakor gondoskodnod kell arról, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele.

Részletes szállítási árak:

Szállítási költség banki előre utalás esetén:
MPL Házhoz szállítás 2 290 Ft;
MPL Csomagautomata 1 790 Ft;
FOXPost Csomagautomata 990 Ft;
Ajánlott levél 810 Ft.

Szállítási költség utánvét esetén:
MPL Házhoz szállítás 2 290 Ft (+ 490 Ft utánvétkezelési díj);
MPL Csomagautomata 1 790 Ft (+ 490 Ft utánvétkezelési díj);
FOXPost Csomagautomata 990 Ft (+ 490 Ft utánvétkezelési díj).

A költségek 2 kg-t nem meghaladó csomagokra vonatkoznak (ennél nehezebb csomagok postázási költsége eltérő, erről a megrendelés után e-mailben értesítést küldünk.)

Csomagfeladás utánvét esetén megrendeléstől számított legkésőbb 5 munkanapon belül, banki átutalás esetén az összeg megérkezésétől számított legkésőbb 5 munkanapon belül.
Az MPL csomagok a feladást követő 1-2 munkanapon belül megérkeznek (futártól és településtől függően ez eltérő lehet).
Az FOXPost csomagok a feladást követő 3-5 munkanapon belül megérkeznek (futártól és településtől függően ez eltérő lehet).

Átutalás fizetési mód választása esetén kérjük az utalást teljesítsd a rendelés leadásától számított 4 napon belül. 4 nap lejártával automatikusan töröljük a rendelést, melyről külön értesítést már nem küldünk.


Egérpad és poszter rendelése esetén a szállítási idő 2-3 hét.

Bank adatok
Nagy Tímea
BANK: CIB Bank
SZÁMLASZÁM: 10700495-54664935-51100005

A megadott szállítási paraméterek kizárólag Magyarország területére vonatkoznak.

Információk

Az ásványok természetes képződmények. A természetes hibák (színfoltosság, repedések, átlátszó – áttetsző, zárványok) vagy a nem tökéletes csiszolás miatt nem tudunk reklamációt elfogadni! Ezek nem üvegtermékek! Ennek ellenére, (repedés, zárvány vagy nem tökéletes csiszolás miatt) amennyiben mégis szeretnéd kicseréltetni a terméket, (ha van raktáron) úgy a szállítás költsége oda-vissza téged terhel.
Az ásványok megbízható nagykereskedésből származnak (ásványszakértő által bevizsgált). A webáruházban valódi ásványkövek közül lehet válogatni.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést!