Sungit

sungit
sungit

Sungit – Kristálybiblia

“Jellegzetességei: a sungit mélységesen földi és geopatogének* ellen védelmet nyújtó kő, mely egyedül az észak-oroszországi Karéliában található meg. A legalább kétmillió éves sungit akkor alakult ki, amikor a szerves élet még nem született meg, jóllehet a szén alapú ásványok általában lebomlott szerves anyagból, például ősi erdőkből keletkeznek.

Talán szerepe lehetett a földi élet kialakulásában. Felmerült az elmélet, hogy egy óriási meteorit csapódott a földbe, és így keletkezett a kráter, amiben később az Onyega-tó kialakult.

Feltételezések szerint a zavaros tengerben mikroorganizmusok úszkálhattak, és ez a tengerfenék lett a sungit lelőhelye. Annyit biztosan tudunk, hogy bár a tó erősen szennyezett, a belőle kiömlő vizet a sungitágy megtisztítja. Ezt a vizet évszázadok óta használják gyógyfürdőként.

A sungit gyakorlatilag a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza.

Egyedülálló keletkezésének köszönhetően lenyűgöző védelmező erővel rendelkezik. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, vagy más néven fullerén gömbökből (gömb alakú) vagy fullerén csövekből (hengeres) áll. Minden egyes apró, üreges fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát, mivel kiváló geotermikus és elektromágneses vezetők, és mégis kivédik az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat.

Angol tudósok egy csoportja 1996-ban Nobel-díjat kapott a felfedezésért, és az ásvány teljes potenciálját azóta is tudósok vizsgálják világszerte.

Viseljünk sungitot, vagy tegyük az elektromágneses frekvenciájú sugárzás (EMF) forrására, például számítógépekre, mobiltelefonokra, hogy megóvhassuk az érzékeny emberi energia rendszereket a káros hatásuktól (a kő megtisztítja a frekvenciát).

Pszichológiai értelemben a sungit kisöpri a mentális vagy érzelmi szennyeződéseket, így friss minták alakulhatnak ki. Egyszersmind arra ösztönöz, hogy őrizzük meg a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében.

Fizikai szinten a sungit biológiailag aktív, életerősítő anyaggá teszi a vizet, míg ugyanakkor eltávolítja a káros mikroorganizmusokat és a szennyeződéseket. Kutatások igazolják, hogy a sungit felszív minden egészségre veszélyes anyagot, legyen az akár rovarirtó szer, szabadgyök, baktérium vagy hasonló anyag, vagy akár EMF, mikrohullám és más kibocsátott rezgés. Erősíti a fizikai jólétet, és nagy hatással van az immunrendszerre. Helyreállítja az érzelmi egyensúlyt, a stresszt hatékony energetikai töltéssé alakítja.

A sungittal kezelt vizet hagyományosan naponta kétszer-háromszor fogyasztják a szabadgyökök és szennyeződések ellen, antibakteriális és vírusölő hatása miatt, valamint meghűlés és más betegségek tüneteinek enyhítésére.

Az ágy mellé helyezett piramis formájú sungit orvosolja az inszomniát és a fejfájást, és enyhíti a stressz élettani hatásait.

Gyógyhatása: a sungit hagyományos, általános gyógyító, emellett a történetek és a tudományos kutatások is azt igazolják, hogy ez a kő segíti a sejtek anyagcseréjét, jótékonyan hat a neurotranszmitterekre, az immunrendszerre, az emésztésre és a kiválasztás rendszerére, serkenti az enzimtermelődést és fájdalomcsillapító hatású.

Méregtelenítő, antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antihisztamin hatású. A sungitvíz kezeli a torokfájást, az égést, a szív és az érrendszer problémáit, a vér betegségeit, az allergiát, az asztmát, a gyomor zavarait, a diabéteszt, az ízületi gyulladást, az oszteoarthritiszt, a vese és máj betegségeit, az epehólyag zavarait, az autoimmun betegségeket, a hasnyálmirigy-problémákat, az impotenciát és a krónikus kimerültség szindrómát.

Alkalmazása: tegyük a megfelelő helyre, viseljük, fogjuk a kezünkben, vagy alkossunk vele kristályrácsot, különösen EMF-frekvenciák jelenlétében.

Naponta több alkalommal igyunk aktivált sungitvizet. A sungitot legalább 48 órára merítsük vízbe, hogy terápiás céllal aktiváljuk a vizet.”

*Geopatikus stressz és geopatogének
Olyan földi és élettani hatású stresszhatás, amelyet föld alatti vízerek, energiavonalak, Ley-vonalak és más felszín alatti jelenségek okozhatnak.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 3. kötet
Kép: pinterest.com

Találd meg kedvenc sungit kristályod itt.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt