A különleges sungit kristály

sungit

Sungit kristály

Minden kristály egyedi, csodálatos, Föld Anya ajándéka. Külső és belső folyamataink támogatásához, megsegítéséhez, a bennünk rejlő erők és képességek kivirágzásához és fejlesztéséhez varázslatos társak lehetnek.

Az egyik legkülönlegesebb ilyen segítő kristály a sungit.

Összetételét tekintve a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát magába foglalja. Szén alapú szerkezete egyedi a földön, az ásványt alkotó szén kristály struktúra kizárólag szabályos hatszögek és ötszögek összekapcsolódásából épül fel (pontosan 20 hatszög és 15 ötszög, így 60 csúcs). Ezek a fullerének. Ilyen nem létezik máshol a földön, csak a sungit kristályban. Ez a különleges és egyedi kristályszerkezet az alapja a sungit erőteljes védelmező, tisztító és támogató képességének.

Miért fontos ez?

Alig vesszük észre, de körülöttünk a világ a technológia fejlődésével egyre jobban behozza az életünkbe az elektronikát. Ma már mindenre van egy applikáció, ami megkönnyíti a munkát, a bevásárlást, a mindennapi életet. Csak kell egy okostelefon, egy tablet vagy egy laptop. Az autót össze lehet kötni a telefonnal, hogy távolról ellenőrizhessük, bezártuk-e, stb.. Okos otthonok készülnek, ahol a hűtőt, a mosógépet, a fűtésrendszert, klímát, össze lehet kötni egy okos készülékkel (telefon, tablet), így megkönnyíthetjük a napi tennivalókat.

Ahhoz, hogy ezek az eszközök kommunikálhassanak egymással, szükség van bluetooth, wifi vagy egyéb módszerrel történő összeköttetésre. Egyre több és több sugárzás, elektromágneses hullám vesz így körbe bennünket. De nem kell ehhez okos otthon, mert csak ha kinézünk az ablakon, számos magasfeszültségű oszlopot, mobiltornyot és rádiófrekvenciás tornyot látunk.

Aki érzékeny minderre, egyre nyugtalanabbul alszik, vagy egyre többet fáj a feje vagy csak érzi, hogy valamilyen zavaró hatás van körülötte.
A sungit kristály segít ezen hatások semlegesítésében. Védjük meg finomenergetikai testünket, erősítsük meg saját természetes védekező képességünket. Így megtarthatjuk belső harmóniánkat, könnyedén figyelhetünk szívünk szavára.

Ragaszthatunk egy korongot a mobiltelefon hátuljára, a tablet hátuljára, tehetünk egy piramist a router mellé, a számítógép, laptop mellé, viselhetünk egy medált a nyakunkban, vagy hordhatjuk a zsebünkben.

A sungit kristály főbb jellemzői:

felerősíti az aura természetes védelmező képességét;

támogatja a gyökércsakra működését;


védelmez az elektromos készülékek keltette elektromágneses sugárzás káros hatásaitól – leghatásosabb a piramis formájú sungit kristály –
5G-4G-3G, okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép, router, stb.;

sungitvíz formájában számos jótékony egészságügyi hatást figyeltek meg orosz kutatók (különböző gyulladásos megbetegedések, ízületi porckopás, légúti betegségek, szív- és érrendszeri betegségek).

Találd meg kedvenc sungit kristályod itt.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt