Nina Kolesnikova és csapata munkája és kutatása

sungit piramis

Sungit hatása

Nina Kolesnikova egy Moszkva melletti szanatórium főorvosa
Kardiológiára, cukorbetegség-, magas vérnyomás- és fertőzések kezelésére is szakosodott.
Ez az orvos úgy döntött, hogy a sungitot bizonyos betegségek kezelésére használja, mint például:

Magas vérnyomás
Ízületi szindróma
Krónikus orr- és légúti betegségek fertőzések
Diabetes mellitus, diabéteszes angiopátia, arthropathia
A gyomor-bél traktus patológiája
Psoriasis.

A magas vérnyomásban, pikkelysömörben és ízületi betegségekben szenvedő betegek naponta 10-15 percig sungitvízben fürödtek. Az orvosok azt találták, hogy ezeknél a betegeknél stabilizálódott az állapotuk, javult a közérzetük és javult a felkészülés a fizikai aktivitás újrakezdésére.

Ízületi betegségekben és pikkelysömörben szenvedő betegeknél 1-2 centiméter vastag, felforrósított sungit pasztát alkalmaztak az érintett területre több napon keresztül, alkalmanként 20-30 percig. Az orvosok a sérülések csökkenését, a fájdalom csökkenését, az ízületek mozgékonyságának növekedését és az ízületi merevség csökkenését tapasztalták.

Az orvosi csoport munkájáról szóló jelentés a következőket írja:
“A sungitot torokfájás, szájgyulladás és fogágygyulladás kezelésére szolgáló öblítő formulában is alkalmazták, ami jó eredményeket hozott.”
„A sungitvizet cukorbetegeknél használták. A kezelés javította ezeknek a betegeknek a közérzetét, stabilizálta a szénhidrát-anyagcsere sebességét, csökkentette a trofikus zavarok mértékét.”

A sungit vízkezelés hatása az emésztőrendszeri betegségekben is jelentős maradt. 100 ml-es sungitvizet éhgyomorra adtunk be, és krónikus vastagbélgyulladás, gyomorhurut, hasnyálmirigy-gyulladás, epehólyag-gyulladás kezelésére használták. A sungitvíz frissítő és gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a puffadást, a gyomorégést és normalizálja a székletet.”

„A sungitot durva formájában közvetlenül is használták talpmasszázshoz. Az eljárás 2-5 percig tart. A láb alatti reflexzónákra gyakorolt hatás javítja a szervek és szövetek vérellátását. Egy ilyen kezelés pozitív hatással van a degeneratív ízületi betegségekre, a lumbosacralis radiculitisre és az osteochondrosisra.

“A jelentés lezárásaként az orvosi csapat támogatja a sungit folyamatos használatát, figyelembe véve annak pozitív hatásait a betegekre, különösen azért, mert megállapították, hogy a kezelt betegek csökkenthették a gyógyszerfogyasztást.”

Forrás:
LaPierreDeVie.com; TheStoneOfLife.com
Anti-Aging ALLIANCE Anti-Age inc.
79, Place du Refuge, Ste-Adèle, QC J8B 2H5 • 514 995-8807

Válaszd ki a kedvenc sungit kristályod itt!

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt