Lemúriai Kvarc Kristály

Csillagok Bölcsessége

lemuria kvarc

A lemúriai kvarc kristályok megismerése kiváltság, megtiszteltetés. Azt jelenti, hogy elértük azt a szintet, mind lelki és szellemi vonatkozásban, hogy érthetjük a kristály lényét. Magas rezgésszint, tiszta szív és nemes lélek által a lemúriai kvarc kristályok a tudás eszenciáit, a saját személyes bölcsességünket engedik felfedezni és beépíteni az életünkbe, hogy így emelkedhessen a föld, így teremtessen meg a béke világa.

A kristály segít felismerni önmagunkban az igazságot, kapcsolódni a forráshoz és így teljesíteni szent küldetésünket a szolgálat által. Az erre hivatottak erőt és támogatást kérhetnek, hogy az égi forrásból a feltétel nélküli szeretet energiáit horgonyozzák a földi síkokba.

Nem gyógyító energiát hordoz a kristály; amit áraszt, az az igaz tiszta bölcsesség.
Az univerzum ősi tudását rejti, csillagtitkokat őriz, amit ha készen áll a lélek, megoszt vele.

Hatalmas mennyiségű, magas rezgésszintű energiát hordoznak, különböző világok információit tárolják.

A kristály rámutat, hogy az idő csak számunkra egysíkú, könnyedén ugrálhatunk általa múlt-jelen és jövő között, felismerve az összefüggéseket, káros kapcsolódásokat és ok-okozatokat. Segítenek külső szemlélőként látni az eseményeket, megérteni, hogy számos dimenzióban létezünk és egységében tekintsünk önmagunkra.

A lemúriai kvarc kristályokkal meditálva könnyedén kapcsolatot teremthetünk az égi birodalmakkal, angyali világokkal.

Katrina Raphael – Crystal Enlightenment és Judy Hall – Kristálybiblia alapján

Tartsuk a közelünkben, aludjunk, meditáljunk vele.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt