Égi Kapcsolat Kék Kalcedon

kalcedon

A kék kalcedon a lélekkel való kommunikáció egyik erős kristálya.
Fejleszti a türelem és a megbocsátás képességét, erősíti az önmegfigyelést.

Szeretetteljes, gyengéd, lágy, szelíd, mégis erőteljes energiákkal bír.

Segíthet az irracionális harag, félelem, pánik, szorongás érzelmi mintáinak a megnyugtatásában és energetikai feloldásában.

Ha hajlamosak vagyunk beszélni, mielőtt mérlegelnénk szavaink hatását, ez a kő segít, hogy jobban tudatában legyünk szavainknak és hangnemünknek.

A kék kalcedon enyhíti az ellenségeskedést és az ingerlékenységet. Elősegíti a kedvesség és az együttérzés érzését.

Kiegyensúlyozott állapotba hozza az érzelmeket, ha tudatos kérjük erre a kristályt.

A kék kalcedon a békés tó megnyugtató energiáját váltja ki. Segít kikapcsolni a fejében zajló szüntelen csevegést. Megnyugtató rezgése lelassítja a belső beszélgetést, segít abban, hogy rendbe hozza a bent zajló sok mentális képet és beszélgetést.

A valóság megtestesítője. Az illúziókat és a homályos ígéreteket – mind egyéni és kollektív szinteken – gyakorlati és reális tervekkel helyettesíti, akár otthon, akár munkahelyen.

Feloldja a blokkokat az új, idegen nyelvek és kódok vagy technikai információk elsajátításához.

Eloszlatja a stresszt és az ingerültséget; a nyugalom és a boldogság érzését teremti helyette.

Kreatív kő. Megnyitja az elmét az új ötletek befogadására, és segíti az új helyzetek megoldását. Szellemi rugalmasságot biztosít, a szavak mesterévé tesz, erősíti a hallgatni tudás képességét és javítja az emlékezetet.

Ez a kristály segíti az isteni kommunikációt, a médiumitást. Segít az energiamező helyreállításában és a szivárgások vagy lyukak lezárásában.
A kék kalcedon a telepatikus és pszichés kommunikáció köve, akár földi őrökkel, szellemi vezetőkkel vagy angyalokkal szeretnénk kapcsolatot teremteni.

Lelki erőt és veleszületett bölcsességet nyújt.

A gondtalanság érzését kelti, és képessé tesz arra, hogy optimistán tekintsünk a jövőre.

A kristállyal együttműködve képesek vagyunk belelátni és integrálni őseink tudását és bölcsességét, valamint mindazokét, akik előttünk jártak ezen a bolygón.

A kék kalcedon nagyon jó a torokcsakra és a torok egészségéhez. Segíthet erősíteni a hangképzés szerveit, és megelőzni vagy meggyógyítani a hangszálak túlterhelését. Kiváló választás a torokfájás és torokfertőzések megnyugtatására.

A kék kalcedon hasznos a torokkal, a nyakkal vagy a fejjel kapcsolatos problémák gyógyítására: fejfájás, torokfájás vagy fülfájás esetén is. Hatékony a gyulladások megnyugtatására.

A kék kalcedon lehetővé teszi a test folyadékainak megfelelő áramlását, így elkerülhető a nyomás felhalmozódása, például a szem mögött vagy a nyálkahártyában. Enyhíti a szénanáthát és a növényi allergiákat, amelyek légzési problémákat okoznak, és felgyorsíthatják az epe- és vesekövek feloldódását vagy elmúlását. Emellett növelheti a tejelválasztást az anyáknál.
Gyulladáscsökkentő hatása van, csökkenti a hőmérsékletet és a vérnyomást. Gyógyítja a tüdőt, és a dohányzás következményeitől tisztítja a légzőrendszert.

Forrás: www.healingwithcrystals.net és Judy Hall – Kristálybiblia alapján

Ha szeretnél kék kalcedon kristályt, itt meg tudod rendelni.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt