Kristályok felfedezése

kristály

Kristályok felfedezése


Minden, ami körülöttünk van, saját, egyedi rezgéssel bír. A fák, a virágok, a hegyek, a sziklák, így az ásványok is. Különböző elemekből épülnek fel, más és más szerkezettel. Ezért minden kristálynak más az energiája, tulajdonsága.

Földanya méhében születtek, csillagpor alkotja fizikai valójukat, ahogy a miénket is. Ha megnyitjuk szívünket és a szeretet állapotában közelítünk a kristályokhoz, megérezhetjük minőségeiket. Megannyi életterületen lehetnek segítségünkre számtalan különböző módon.

Akkor tudnak leghatékonyabban segíteni, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Lássuk meg magunkat a kristályban, ahogy a kristályokat is meglátjuk magunkban. Ugyan az a fény éltet bennünket és ha ezt felismerve, átérezve működünk együtt velük, különleges erők mozdulhatnak meg.

A kristály akkor is rezeg, akkor is önmaga, ha ezt nem vesszük észre és nem tudatosítjuk. Ahogy egy virág akkor is szép, ha nem figyelünk rá. De ha meglátjuk benne a szépséget, megjelenik szívünkben is a fény és a boldogság. Így működnek a kristályok is. Ha tudatosan fordulunk  hozzájuk, felerősödik számunkra segítő hatásuk és könnyeben tudnak együttműködni velünk.

Szenteljünk időt a megismerésükre: meditáljunk velük, vigyük magunkkal a természetbe és a kezünkben tartva üljünk le egy fa tövébe és csak figyeljünk.

Akár személyes és konkrét kérdésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.
Füldanya ajándékai ők, segítő útitársaink Földi küldetésünkben. Ahogy fejlődünk, ők is fejlődnek, egymást támogatva és erősítve.

Csodás lehetőség ily módon összekapcsolódni Földanyával, saját magunkon keresztül a kristályok által áramoltatni az Isteni fényt az Égi Forrás és Földanya Forrása között.

Narvál Kristály

Narvál Kristály ásványbolt