Kristály

Válogass a csodás kristályok között és találd meg, melyik érkezett hozzád!

A kristályok, ásványok hatása függ a szerkezetüktől. Amit a kezünkbe veszünk, az maga a fizikai formája mindazon finom rezgéseknek, energiáknak, amit a kristály képvisel. Az eltérő színek, mintázatok, mikroszkópikus alakzatok, mind más-más szintű, tulajdonságú, frekvenciájú létminőséget jelenítenek meg.

Nyílt szívvel, kellő tisztelettel és alázattal közelítve, az ásványok társsá, segítővé válhatnak a mindennapokban. Engedjünk időt magunknak, hogy megismerjük és megtapasztaljuk a kristályok erejét. Kérjünk tőlük gyógyítást, tisztítást, védelmet, majd hálával telve, magunk is adjuk meg nekik a gondoskodás ajándékát.

ásvány

Az egyik legfontosabb feladat, amit küldetésükként teljesítenek a földön a kristályok, az a védelem. Számtalan ásvány rendelkezik a különböző szinteken hatékony védelmező tulajdonsággal. Közülük az egyik legfontosabb a sungit.

A sungit nagyon különleges kristály, ritka képességekkel. A legtöbb ásvány magához veszi a környezetből érkező ártalmas hatásokat, így védelmezve bennünket (elektroszmog, 5G, az elektronikai társadalom által gerjesztett folyamatos sugárzás okozta ártó, rontó hatások semlegesítése). A sungit azonban struktúrájából és rezgési hullámaiból adódóan olyan energiamezőt működtet maga körül, mely semlegesíti ezen káros energiákat. Mindemellett megerősíti személyes védelmi mezőnket, érzelmi és mentális szinteken tisztít, csökkenti a stresszt, a fejfájást.

Fedezzük fel földanya ezen különleges kincseit, kutassunk, keressünk, leljük meg azokat a kristályokat, akik hozzánk érkeztek. Induljunk el ezen a kalandos úton és legyen kristályvarázslat minden nap.

Narvál Kristály

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt