Kristály tapasztalatok a hétköznapokban

kristály

Kristály minden nap

Elmúlik a fejfájás

Ha fáj a fejünk időjárástól, stressztől, valamilyen külső, ziláló energiától, tegyünk a homlokunkra, fejtetőnkre egy sungit korongot. Először fokozatosan tompítja, majd teljesen megszünteti a fájdalmat.
(Számomra leginkább az elit sungit vált be. Kb. 10-15 perc után erősen enyhül a fájdalom, teljesen nagyjából egy óra alatt szűnik meg. Előfordult, hogy levettem a sungitot és újra kezdett fájni, vissza kellett tennem és néhány óra múlva vettem le, akkor már nem jött vissza.)

Nyugodt alvás

Ha nehezen tudunk elaludni, éjszaka felébredünk, érdemes megpróbálni az éjjeliszekrényre helyezni egy sungit piramist, vagy a párna alá akár egy fekete turmalin kristályt vagy egy elit sungit kristályt.
A sungit kristály semlegesíti a különböző sugárzások hatását (wifi, 5G, vízér, stb.), a fekete turmalin erős tisztító és védelmező erővel tud segíteni.

Ételek

Tegyünk a hűtőszekrénybe és a kamrába egy sungit piramist, így az ételeket is megtisztíthatjuk mindazon hatásoktól, melyekkel találkoztak az úton, melyen eljutottak a termelőtől a tányérunkig, valamint a szerkezet működése által kibocsátott rezgésektől is. A sungit kristályt kiegészíthetjük egy hegyikristállyal.

Kristály fürdő

Egy fárasztó nap után készítsün kristály fürdőt. Engedjünk egy kád nem túl forró vizet, tegyük a kádba kedvenc kristálysegítőinket, kérjük meg őket, hogy rezegjék át számunkra a vizet, majd pár perc múlva feküdjünk melléjük és adjuk át magunkat a pillanatnak.
Ügyeljünk arra, milyen kristályokat viszünk magunkkal a vízbe, van, amelyiknek árthat (pl. szelenit).
Ugyan így készíthetünk tisztító fürdőt is. Ehhez válasszunk tisztító hatású kristályokat, mint például a fekete turmalin vagy a sungit.

Akvárium/terrárium

Ha van otthon akváriumunk vagy terráriumunk, tegyünk a vízbe, homokba egy kis sungit piramist. Jobb lesz a víz minősége, az állatok és növények ellenálló képessége is megnő.

Növényeknek

A szobanövények, vagy kerti növények is meghálálják a kristály segítséget. Jótékony a sungit és a turmalin. Tegyünk a növények közelébe, a virágcserépbe, ássuk el a kertben.
Ha vágott virágot vázába teszünk, tegyünk a vízbe egy kis darab sungitot és sokkal tovább szép marad a virágunk.

Varázsoljuk szebbé a hétköznapokat kristályokkal!

Narvál Kristály

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt