Kapcsolat a kristályokkal

a kristályok szava

Honnan is tudjuk mire képesek a kristályok? Ez egyszerű. Elárulják. Az ókorban úgy vélték, hogy a kövek élnek, de csupán egy- vagy kétszáz évente vesznek levegőt, és sok kultúrában hitték azt, hogy az isteni való megtestesülései.

A kristályokkal gyógyítók egyet értenek abban, hogy Földanya e csodálatos ajándékai élőlények, és hihetetlenül vénnek és bölcsnek tekintik őket.

Bánjunk a kristályainkkal úgy, mint barátokkal! Beszéljünk a kövekhez, tartsuk őket a kezünkben, meditáljunk velük csendesen, kérjük segítségüket és kérdezzük meg, hogyan kívánnak működni.

Meglepetéssel tapasztaljuk majd, milyen könnyű is velük kommunikálni, és mennyivel hatékonyabb lesz az energiával való munka, amikor a kristályok nyelvének új jelentése tárul fel előttünk.

Minden kristály egyéniség és nem mindegyikük rezonál mindenkivel. Ha kommunikálunk velük, megtudhatjuk, melyik a nekünk való.

Az az első dolog, amit egy kristály közöl, hogy az energia erősítésének a gyógyításnak és a spirituális növekedésnek a hatékony eszköze, de minden egyes kristály egyedi módon működik, saját, egyéni rezgésünknek és szükségleteinknek megfelelően.

Ne becsüljük alá kristályunkat azzal, hogy csak bizonyos dolgokra tartjuk képesnek. Minden lehetőség létezik, s minél inkább ráhangolódunk a kristályokra, és harmóniába kerülünk velük, annál nagyobb örömet – és meglepetést – szereznek majd.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia 2.

Kép forrás: pinterest.com

Ha szeretnél részese lenni a kristálycsodának, válaszd ki saját kristályod.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt