Indigó Gabbro

Indigó gabbro

A gabbro plutonikus kőzet, akkor született, amikor az olvadt magma lehűlt és kristályos tömbbé vált, és ez alkotja a Föld óceánjai javának és a szárazföld jó részének alapzatát. A gabbró kevés szilícium-oxidot tartalmaz, viszont kalcit tartalma magas. Anyakőzeten növő földpát, klorit, szerpentin, muszkovit, piroxén, hercinit és magnetit ásványokat tartalmaz, emelett esetleg olivint, krómgránátot, aktinolitot és biotitot.

A szinergikus hatás hihetetlenül erőteljes. A gabbro segít átvészelnünk az energia zavarait, és elvezet Felsőbb Énünkhöz. Rámutat az életünkben szükséges változásokra, oldja a zavart és lelkierőt kölcsönöz. Ez a kő segít elengedni a karmikus szerződéseket és lelkünkbe ivódott hiedelmeket, amelyek már nincsenek a javunkra.

E békés kő rendkívül támogató és mélyen földelt ásvány.

A Földhöz horgonyoz, védőpajzsot von körénk. Ha gabbrot tartunk a keuünkben, megszűri a dimenzióváltozás során lehúzott információt. Megszilárdítja a földhöz való kapcsolatunkat és alapszintjén hozza mindezeket működésbe. A gabbro felhívja figyelmünket az élményeink lényegére, ami felett talán elsiklottunk és megmutatja, milyen ajándékot kaptunk minden tapasztalattól.

Ez a kő hatásosan oldja a stresszt.

A gabbro energia szintjén szabályozhatja az apoptózist, a sejthalál nélkülözhetetlen biológiai folyamatát, aminek köszönhetően a sejtek életciklus afolytatódhat, ahogy egyes sejtek elhalnak, regenerálják és megújítják magukat. Ha ez a folyamat megszakad, rendellenességek – például autoimmun zavarok – alakulnak ki. Úgy tartják, ez a kő segít feltárni az energia disszonanciájának helyét a fizikai testben, és feloldja a finom energia blokkjait, emellett erősen méregteleníti valamennyi testet.

Gyógyhatása
Kezeli a hőhullámokat, a sejtek duzzanatát és a fertőzéseket, az immunrendszer zavarait, a zúzódásokat és a ficamot. Enyhíti a geopatogének hatását, a lázat és a test lúgosságát.

Indigó gabbro
Utazásra visz dimenziókon át, miközben segítségével földeltek maradhatunk, így egyszerre lehetünk itt és ott. Támogatást nyújt, így traumatikus időszakokban vegyük kezünkbe, hogy megemelje és stabilizálja energiánkat.

Madakaszkári misztikus merlinit
Energiája hasonló a merlinitéhez. A metafizikai képességek feltárásának, a tudat kitárásának és az elementálokkal, dévákkal való kommunikáció leggyorsabb módja, ha e követ a harmadik szemre helyezzük. A misztikus merlinit hasznos kő az előző élet-gyógyításában, segít összegyűjteni, megtisztítani és a megtestesült lélekhez vagy a Felsőbb Énhez visszahozni a szétszóródott lélekrészeket, ha nem lehetséges, hogy azok visszatérjenek a földre. Segítségével feltárhatjuk a psziché rejtett zugait, és visszatekintve jobban megérthetjük azokat a helyzeteket, amelyek mélyen meghatározzák jelenlegi életünket.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia 3.

Ha szeretnél indigó gabbro kristályt, válogass a legszebbek között itt.

Narvál Kristály ásványbolt