Hogyan válasszunk kristály segítőt?

kristály
A kristályokkal való kapcsolat különleges, izgalmas és rejtelmes. Egy kalandos felfedezőút.
Hangolódjunk belső önmagunkra és engedjük, hogy a kristály megérkezzen. Ne úgy vásároljuk, válasszuk, mintha egy ruhadarabot vennénk. Legyen ennél mélyebb a folyamat.

Érkezhet úgy hozzánk, hogy olvasunk róla valahol, és felfedezzük valamely tulajdonságát, melyre most szükségünk lenne. Vagy kereshetjük nagyon célirányosan, mert támogatást szeretnénk egy bennünket foglalkoztató probléma kapcsán.

Találhatunk egy szép képet róla, mely megérinti a szívünket. Nem tudjuk mire jó, nem ismerjük, de a kristályt látva érezzük a hívást és csak később bontakoznak ki a sajátosságai.

Ha a kezünkbe fogjuk, megszólíthat bennünket. Ha valóban hozzánk érkezett, egyértelmű lesz és azonnal érezni fogjuk a kapcsolatot.

Bármi is a módja a találkozásnak, ami igazán fontos, hogy figyeljük lelkünk hangját és engedjük meghallani, megérezni a hívást.

A kristályok segítőink az életünkben.

Csodás társak,
ha tisztításra, védelemre van szükségünk;
felismerésekhez vezethetnek;
nagyon jól lehet velük együtt dolgozni, ha belső lelki megélések, átalakító, önismereti folyamatok zajlanak bennünk.

Szépséget, boldogságot, örömet hozhatnak számunkra, varázslatot teremtenek világunkban.

Ezért fontos, hogy ne használjuk őket, hanem működjünk velük együtt. Engedjük meg magunknak a felfedezés örömét, ismerjük meg kristályainkat, nyissuk meg szívünket és teremtsünk velük kapcsolatot. Olvassunk utána milyen jellemzői vannak, keressünk-kutassunk. Minél jobban megismerjük a kristályt, annál közelebb kerülhetünk hozzá és annál hatékonyabb segítőnkké válhat.

Engedjük az életünkbe a varázslatot a kristályok által is.

Narvál Kristály

Narvál Kristály ásványbolt