Földsugárzás – Sungit védelem

sungit
sungit

Földsugárzás – sungit védelem

A földsugárzás, vagy szaknyelven a geopatikus zóna, a legkülönfélébb természeti jelenségeket foglalja magában, amelyek fizikai jelenségeknek, például a Föld mágneses erőterének megváltozását idézhetik elő.

Ilyenek a vízerek, az ún. mágneses mezőrácsok, mint például a globális vagy a diagonális rács, a törésvonalak vagy a Föld mélyéből feltörő radongáz. Mindeme természeti jelenségek a legkülönfélébb módon kedvező vagy kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak a növényekre, az állatokra, illetve ránk, emberekre.

A geopatikus zónák megakadályozzák testünket abban, hogy önszabályozó mechanizmusaikat optimálisan működtessék.

Ezt úgy kell elképzelnünk, mint egy kellemetlen zajt, ami egy tévékészülékből vagy rádióból hallatszik. A sejtek nem tudnak normálisan kommunikálni egymással. A testet egy diffúz “zaj” zavarja folyamatosan, ezért nem érti, hogy mit mondanak neki. Másképpen kifejezve, a sejtek között rossz információk cserélnek gazdát, ami negatív hatással van a szervek működésére is.

A végtagok zsibbadását vagy
a reggeli fáradtságot,
a reumaszerű panaszokat és
a gyakori rémálmokat egyaránt okozhatják vízerek.
A tartós izomhúzódásokat, görcsöket,
ízületi és hátfájdalmakat,
a fejfájást,
a visszértágulatokat és egyéb keringésrendszeri bántalmakat, akár még
a magas vérnyomást is vissza lehet vezetni geopátiás mezők hatására.

Dr. Ulrike Banis orvos-természetgyógyász szerint a hormonháztartás zavarai is gyakran kapcsolatban állnak a geopatikus mezőkkel, amelyeket általában az elektroszmog súlyosbít. Ilyenkor annak lehetősége, hogy bizonyos tényezők célzottan bizonyos szerveket károsítsanak, meglehetősen nagy. Az utóbbi tizenöt évben orvos-természetgyógyászként szerzett tapasztalatai szerint az emberek 30 százaléka valamilyen geopátiás hatástól szenved, amit gyakran súlyosbít az elektroszmog. Rengeteg elektromos készülékkel élünk egy fedél alatt, ráadásul évről évre gyarapodik a rádióadók és mobiltelefonhálózatok száma is.

A földművesek évszázadok óta figyelembe vették a föld, a táj természetes adottságait, mielőtt építkezni kezdtek. Mára ez a tudás szinte teljesen feledésbe merült. Az ökológiai építkezés főképp a káros anyagok kerülésére és a környezetvédelemre helyezi a fő hangsúlyt, de nem veszi figyelembe a geológiai szempontokat. Mindezt főképp azért, mert ezeknek az egészségi állapotunkra gyakorolt hatásai nem ismertek.

Geopátiák – természetes zavarómezők

Rácskereszteződések

A globális rácsok, más néven Hartmannrácsok létezését Hartmann orvos és ingás radiesztéziás szakember először 1954-ben írta le. Az elmélet szerint ez a rácszerű elektromágneses mező az egész Földet behálózza. További hasonló mezőhálók, például a dr. Curry nevéhez fűződő Curry-rácsok létezését is leírják egyes szerzők. A rácshálózat sűrűsége észak–déli irányban változik. Feltételezik, hogy az említett rácsok kereszteződési pontjai jelenthetnek problémát szervezetünknek. Közép-Európában kb. 2-4 méterenként található egy-egy ilyen kereszteződési pont.

Vízerek

Vízerekként emlegetik a földkéreg mélyében futó természetes folyókat, nem tartoznak ide a mesterséges vízvezetékek, csatornák stb. A vízerek helye ritkán változik, erre leginkább geológiai események, például földrengés esetében kerülhet sor. Ahol a víz áramlása súrlódást idéz elő a földkéreggel érintkezve, megváltozik a bolygó elektromágneses erőtere.

Törésvonalak és geológiai rések

A törésvonalaknál a különféle, a földkéregben található anyagok potenciálkülönbségükből adódóan szintén módosítják a természetes földmágnesességet. Aki látott már közelről kőbányát, könnyen felidézheti magában a különböző kőzetrétegeket, ahogy azok minden irányban tovaterjednek. A törésvonalak tehát lehetnek láthatók vagy láthatatlanok. A geológiai repedések, rések lehetnek egyben vízerek is.

Elektroszmog – mesterséges zavarómezők

A váltóáramú elektromágneses mezők magas frekvenciájúak. Ilyenekkel működnek a mobiltelefon- hálózatok, vagy a manapság népszerű, zsinór nélküli alegységekkel felszerelt vezetékes telefonok is, valamint a mobilkészülékekhez használt Bluetooth technológia is. E készülékek erős sugárzást bocsátanak ki, mivel a hatóságok meglehetősen magas határértékeket állapítottak meg. Emiatt a környezeti ártalmakkal foglalkozó orvosok évek óta követelik a határértékek csökkentését, ami a felhasználók és nem az ipar érdekeit védené.

Forrás: Természet Gyógyász Magazin

A természet csodás kinccsel ajándékozott meg bennünket, mely sgítségével védelmező eretőret alakíthatunk ki magunk körül: ez a sungit kristály.

Az ágyunk alá vagy mellé helyezett sungit piramis semlegesíti a földsugárzás hatásait.

Az elektromos készülékekhez helyezett sungit kristályok védenek az elektroszmog káros hatásaitól. A telefonokra ragaszthatunk korongot, az otthoni, munkahelyi eszközök mellé helyezhetünk sungit piramist.

Ha szeretnél sungit kristály piramist, vagy medált, mobiltelefonra/tabletre ragasztható korongot, válogass a legszebbek között itt.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt