Fluorit – a tudat kristálya

fluorit

A fluorit erős védelmező kristály. Védelmez az asztrális manipuláció és a szellemi támadások ellen.
Tisztítja és stabilizálja az aurát.

Hatásos az elektromágneses stressz ellen.

A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére.

A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességet, jobban tudatosítja bennünk a magasabb rendű spirituális valóságot, és meggyorsítja a spirituális eszmélést; valamint összpontosítja az elmét és az univerzális gondolkodáshoz kapcsolja. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat.

Legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet.
A fluorit feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, gyengéden ajtót nyit a tudatalattira, és az elfojtott érzéseket a felszínre hozva eloszlatja azokat. Növeli a magabiztosságot, ügyességet.

Útjukra engedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva segít túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk.

Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem–összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást.

Érzelmileg stabilizáló hatása van. Lehetővé teszi, hogy megértsük, a gondolkodásunk és az érzéseink milyen hatással vannak a szervezetünkre. A kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít.
Fizikailag erősíti az egyensúlyt és a koordinációt.

A fluorit többdimenziós kő, a tudat legmagasabb aspektusát fejezi ki. A tudatosság e magasztos állapotából származik az igazság, a valóság kozmikus összefüggéseinek és az univerzumot irányító törvények intellektuális megértése.

A fluorit az elme fejlődését támogatja, a negyedik, ötödik és hatodik dimenzió nem fizikai valóságának megértésére és integrálására való képesség fejlesztésére szolgál. Ha az elme ráhangolódik a fluorit lényegére, megtapasztalható és megismerhető a saját belső világ, a minden tudás és bölcsesség forrása.

A fluorit egyensúlyban tartja az elme pozitív és negatív aspektusait, harmóniát teremt. Amikor ezek a polaritások kiegyenlítődnek, megtapasztalható a semlegesség csendje és békéje, beolvadva az örök pillanatba, ahol az idő megáll, és az én egyesül a végtelennel. Megtanítja hogyan lehet a végtelent beépíteni minden egyes pillanatba.

A kristály segít, hogy folyamatos kapcsolatban legyünk a forrással és ezáltal létezzünk a fizikai síkban.

Lehetővé teszi, hogy fenntartsuk az egység tudatosságát, miközben továbbra is megmarad egyéni tudatosság is.

A fluorit oly módon fejleszti a tisztán látást, hogy lehetővé teszi, hogy lássuk az illúzió mögött rejlő valóságot és a zavaron túli igazságot.
Fizikai síkra hozza és az elmébe integrálja az igazság magasabb formáit, amelyek így az anyagi síkon manifesztálódnak.

Bizonyos mentális betegségek és az agyhullám-frekvenciák zavarainak kezelésére is használható. Növeli az agysejtek elektromos töltését, amely több életerőt hoz az agyba, ami viszont tágítja a tudatot.

A fluorit támogat a nagyobb koncentrálóképesség fejlesztésében.

Zseni kőnek is nevezik, mert a mentális teljesítmény legmagasabb szintjét képviseli.

Támogatja lényünk kozmikus erejéhez és forrásához való igazodást, valamint az isteni akaratban való életet és a fény fizikai cselekvés útján való megnyilvánulásának vállalását.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia; Katrina Raphaell – Crystal Enlightenment

Ha szeretnél egy gyönyörű fluorit kristályt, itt meg tudod rendelni.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt