Elektroszmog védelem kristályokkal

elektroszmog védelem

Elektroszmog védelem kristályokkal

Mindegyik kristály egyedi rezgéssel rendelkezik, más-más formában fejti ki hatását. Az alábbiakban közös, hogy valamilyen módon képes védelmet nyújtani a technikai világ káros sugárzásai ellen (3G, 4G, 5G, router, wifi, mobiltelefon, tablet, laptop, számítógép, okosóra, rádió, háztartási gépek, stb.).

Köztük a legkülönlegesebb a sungit, mely semmilyen formában nem veszi magához ezeket a negatív hatásokat, hanem olyan energetikai mező veszi körül (összetételéből adódóan generálja), ami semlegesíti a ziláló rezgéseket. (Sungit érdekességek)

Kristályok, melyek védelmet nyújtanak az elektroszmog, geopatikus stressz hatások ellen

Elektroszmog védelem kristályokkal

💎

Amazonit
Ametiszt
Aventurin
Fluorit
Füstkvarc
Grönlandit
Gyémánt
Hackmanit
Herkimer gyémánt
Kunzit
Lepidolit
Malachit
Morion kvarc
Obszidián
Sungit
Szodalit
Fekete turlmalin
Türkiz
Unakit

💎

Fontos, hogy időnként tisztítsuk meg a kristályokat, hogy megújulhassanak, feltöltődhessenek. Kérjük meg őket a védelemre, támogatásra, forduljunk feléjük tisztelettel. Enélkül is van minden kristálynak hatása, azonban teljesen más töltet ad a kapcsolatnak, ha szívből közelítünk. Így születik meg az igazi varázslat, mely minden napot áthat.

Fantasztikus világban élünk, tele forradalmian új technikai megoldásokkal, egyre bővülő informatikai lehetőségekkel. Van vezetékes áram, rádió, televízió, gépek, amikkel sütünk, főzünk, amik hidegen tartják az ételeinket, tisztára mossák és szárítják a ruháinkat.

A kommunikáció olyan szinteket öltött, mely minden pillanatban lehetővé teszi, már vezetékek nélkül is, a folyamatos adatáramlást, szeretteinkkel, munkatársainkkal való kapcsolattartást. Okosotthonokat tervezünk, melyeket távolról, mobiltelefonnal is tudunk szabályozni, irányítani.

Mindez folyamatosan, a nap 24 órájában jelen van, elérhető és használjuk.

Egyfelől ez hatalmas kényelmet biztosít (ami már önmagában elgondolkodtató), másfelől jó, ha tisztában vagyunk a működési elvekkel.
A világban minden rezgés. Akkor is, ha nem látjuk. A fizikailag jelenlévő tárgyakon kívül is, számos tudományosan bebizonyított és használt rezgési tartomány vesz körül bennünket.

Folyamatosan, minden pillanatban:
Az elektromos készülékek által kibocsátott rezgések, a rádióhullámok, a televízió adás sugárzásához szükséges hullámok, a mobiltelefon és a vezeték nélküli internet működéséhez szükséges rezgések. Wifi, 3G, 4G, 5G.

A föld körül keringő műholdak tömkelege folyamatosan sugározzák a jeleket, hullámokat, rezgéseket, hogy a kényelmes megoldások egy pillanatra se szakadjanak meg.

Ezeket gyűjtő néven elektroszmognak nevezzük. Olyan bomlasztó rezgési tartomány, melyek összekuszálják, átalakítják, befolyásolják az élő szervezet harmonikus energetikai rendszerét.

Mint ahogy minden rezgés, az élőlények struktúrája is energetikai hullámokból áll. Égi Forrás által tervezett, megalkotott és éltetett, különleges teremtmények. Az állatok, növények, a víz, az erdők, a hegyek, maga Föld anya és ilyenek vagyunk mi emberek is.
Számos síkban és dimenzióban létező, harmonikus és összetett energiarendszerek, rezgések, fény részecskék.

Minden rétegünknek meg van a megfelelő rezgési tartománya, feladata, megjelenési formája. Itt, a földi világban a legtöbbünk számára csak a fizikai formánk látszik. Ez a legsűrűbb. Ha valami zavar kerül az egységbe, ha valami megbomlik, felborul az egyensúly, csak legvégső soron jelenik meg fizikai tünetként.

Ilyenek lehetnek az alvászavar, a fülzúgás, fejfájás, szédülés, különböző betegségek. Mindezek kialakulása összetett folyamat és több különböző oka is lehet. Azonban egyre több kutatás folyik az elektroszmog folyamatos jelenlétének hatásairól.

Elérhetőek már olyan kutatási eredmények, melyek leírják, hogy az elektroszmog negatív hatással van a gerincvelő állapotára, károsan befolyásolja a központi idegrendszert, blokkol bizonyos agyi tevékenységet, alvászavart okoz, halláskárosodást idéz elő, növeli egyes rákos megbetegedések kockázatát, az oxidatív stresszt, genetikai rendellenességet, sejtes elváltozásokat, szövetkárosodást okoz.
Ezekről itt olvashatsz bővebben.

Az Égi Forrás szeretete határtalan, ebben a helyzetben is kínál megoldást. Méghozzá olyan csodálatos formában, mint a kristályok.

Vegyük fel velük minél többször a kapcsolatot, fedezzük fel lényüket, kérjük és fogadjuk el szeretetteljes energiáikat. Hozzunk ezáltal is varázslatot minden napunkba.

Narvál Kristály

Kristályok felsorolása Judy Hall munkái alapján

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt