Ibolya Fény Ametiszt Kristály

ametiszt

Az ametiszt kristály segít kezelni az érzelmi mélypontokat, enyhíti a bánatot, veszteséget és szomorúságot. Támaszt nyújt, ha egy helyzetben vesztesnek érezzük magunkat. Érzelmi egyensúlyt teremt, arra tanít, hogy folyamatosan ebben az egyensúlyi állapotban lehessünk; oldaj a bennünk lévő félelmet, aggódást, dühöt és haragot.

Megtisztítja az aurát, hatékony védelmező erőteret épít ki. Kifejezetten jól működik asztrális támadások kivédésekor, az érkező negatív energiát szeretetté formálja át.

Pozitív hatással van a mentális testre. Oldja a stresszt, ösztönzi az új ötleteket, fokozza a pszichés képességeket. Kifejezetten jó hatással van az agyműködésre; nyugtatja, ill. serkenti, attól függően, éppen mire van szükség.

Elűzi a rémálmokat, segít oldani a szorongást, stresszes helyzetekben segít megnyugodni. Oldja a kialakult blokkokat és függőségeket.

Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az elkötelezettséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé.

Az ametiszt kristállyal együtt dolgozva könnyebben meg tudjuk oldani a problémákat, egyformán biztosít józanészt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását, így az élet kihívásaiban helytállni; mindenkor a megfontolstágot támogatja.

Meditációban a mély nyugalom állapotát idézi elő, távol tartja a gondolatokat a hétköznapi eseményektől, csillapítja a vívódást, ezáltal támogat a lélek mélységeinek megértésében.

Az énközpontú gondolkodást gyengéden átvezeti az egyetemes tudatosság felé, így elősegítve a létezés mélyebb megértését.
Az ametiszt energiája megmutatja az elmének, hogyan lehet alázatos, hogy kinyílhasson a felsőbb tudat ajtaja, melyen beléphet a valódi tudás és bölcsesség birodalmába.

Magas szellemi rezgése révén rendkívül erőteljes kristály. Felébreszti a bennünk lévő isteni tudatosság erejét, ráébreszt a lényünkben hordozott végtelen kozmikus energia csodájára.

Erősíti bennünk az isteni szeretet forrással való kapcsolatot, ösztönzi az önzetlenséget és a szellemi bölcsességet.

Erős gyógyító és tisztító képességekkel bír, fokozza az intuíciót, serkenti a spirituális képességeket. Nyugalma erősíti a magasabbrendű tudatállapotot és a meditációt.
A negatív gondolatokat képes pozitívvá alakítani.

Ha éjszakára magunknál tartjuk, intuitív álmokat hoz, segítséget nyújt a testen kívüli élményekhez. Megszünteti az egy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat, erősíti bennünk a vizualizáció képességét.

Megerősíti a szellem, lélek, test kapcsolatát, megteremti köztük az egyensúlyt.

Segít mindazoknak, akik éppen készülődnek a nagy átalakulásra, a halálra. Stabilizálja a pszichiátriai betegségekben szenvedők állapotát, de nem szabad használni paranoia és skizofrénia esetén.

Az ametiszt serkenti a hormonképződést; összehangolja a belső elválasztású rendszert és az anyagcserét. Erősíti a tisztító és a kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert.

Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget. Jótékonyan hat a horzsolásra, a sérülésre, a duzzanatra, valamint hallásproblémákra.

Gyógyítja a tüdő– és a bőrbetegségeket, a sejtzavarokat, valamint az emésztőszervek és légutak rendellenességeit. Hasznos a belek számára, szabályozza a bélflórát, kiűzi a parazitákat, és elősegíti a víz újrafelszívódását. Megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít.

Forrás: crystalvaults.com; Judy Hall – Kristálybiblia; Katrina Raphaell – Crystal Enlightenment

Ha szeretnél csodálatos ametiszt kristályt, itt meg tudod rendelni.

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt