Apofillit

apofillit
Az apofillit kristály a tiszta égi fény különleges fizikai hordozója. Csodálatosan fogadja magába és árasztja szét a térben a kristálytiszta, hófehér fényt.
Korona csakrára helyezve összekapcsol a forrással.

Sok a vizet tartalmaz, ezért jól vezeti az energiát, a rezgéseket hatékonyan közvetíti – egy helységben felerősíti az energiákat.
Emeli a rezgésszintünket.

Az apofillit kristály magában hordozza az Akasha krónikát.

Támogatja és megkönnyíti a testen kívüli utazást – erős kapcsolatot tart a fizikai testtel, valamint segít, hogy az égi világokból érkező információ eljusson a fizikai világba. Tudatos kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között.

Erősíti a megérzés és a tisztánlátás képességét, fokozza a spirituális látásmódot. Segítségével megismerhetjük a jövőt.

Lehetővé teszi, hogy kívülállóként szemlélhessük a saját viselkedésünket, s kijavítsuk benne mindazt, ami hiba vagy visszatetszést keltő.
Az igazság köve: segít megismerni a valódi énünket, s azt megnyugtatni a világnak is.

Lerombolja a nagyképűséget és a tartózkodást, a középútra terel.

Nyugtató kristály, elűzi a szorongást, az aggodalmakat és a félelmeket. Csökkenti a stresszt, feloldja a mentális blokkokat és a negatív gondolkodás mintákat. Visszafogja a vágyakozást.

Spirituális szinten az apofillit univerzális szeretettel itatja át az elemző–döntéshozó folyamatokat, így az értelem és a lélek összekapcsolódik.

Felszabadítja az elfojtott érzelmeket. Csillapítja a balsejtelmeket, elviselhetővé teszi a bizonytalanságot.

Megnyugtatja és földeli a lelket. Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben.

Az apofillitet úgy tekintik, mint a reiki gyógyítás hatékony segítőjét. Megkönnyíti, hogy a páciens teljesen ellazuljon, és fogékony legyen az őt érő hatásokra; ugyanakkor kiiktatja a gyógyító személyt, s ezáltal a gyógyító energia átadása a beteg számára teljesen tiszta formában történik meg.

Ez a kő légzőszervekre hat, így a mellkashoz tartva megállítja az aszmás rohamot. Hatástalanítja az allergiát, erősíti a nyálkahártya és a bőr regenerációját. A szem megfiatalodik, ha mindkettőre egy–egy apofillitet teszünk. Különösen hasznos a lélek gyógyításával kapcsolatban; és segít abban, hogy a lélek el tudja fogadni, hogy fizikai testben kellett reinkarnálódnia.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia

Spirituális Ajándék FB csoport

Narvál Kristály ásványbolt