Kristály Tanítók

kristály
A kristály tanítók vagy tanító kristályok önmagukban teljesek, hatalmas saját és egyetemes tudás forrásait hordozzák.

Magasan fejlett mesterek, földi küldetésük a tanítás, nincs már mit elsajátítaniuk az emberektől.

Ezek a kristályok teljesen egyediek, nem hasonlítanak egyik kristályhoz sem.
Minden kristály tanító önmaga többdimenziós univerzuma.

Formájukat tekintve lehetnek kettős végű kvarcok, de teljesen tiszta generátor kristályok is, vagy ezek bármely kombinációja, formaváltozata.
Megjelenésük és tekintélyük alapján tudjuk őket felismerni. Lényük különleges és azonnali tiszteletet igényel.

Ezek a kristályok kifejezetten bizonyos lelkekhez érkeztek. Ha vonzódni kezdünk egy ilyen kristályhoz, azonnal tudni fogjuk, hogy egymásra találtunk. Felfénylik a benne rejlő tudás jelenléte, mely segít, hogy egyéni fejlődésünk következő szintjére léphessünk.
Bár sokakat vonz a kristály tanítók ereje és szépsége, valójában csak nagyon kevesen tudnak velük érdemben együttműködni.

Ha a kristály tanító beteljesítette küldetését és átadta bölcsességét, tovább fog lépni. Visszahúzódik és várja a következő “tanulót”.

A kristály tanítókkal történő együttműködés nagyon személyre szabott; pontosan közlik útmutatásaikat, hogyan dolgozzunk velük.

Néhányukat éjszakára a párna alá vagy éjjeli szekrényre kell helyezni, hogy segítsék a testen kívüli élményeket.
Vannak melyek rögzítik az éjszakai álmokat, melyeket reggel, ha felvesszük velük a kapcsolatot, feltárnak számunkra. Ily módon a kristály segít a tudat különböző szintjeinek integrálásában.
Vannak, melyek meditáció közben tanítanak és van, amelyiket folyamatosan magunknál kell hordanunk, vagy viselnünk kell.

Bármilyen módon is használjuk őket, közvetlenül együtt fognak működni a saját, egyéni folyamatainkkal és segítenek a következő lépés megtételében. A kristály tanítók értékes barátok és rendkívül megbízhatóak. Teljes mértékben ránk hangolódnak, és egyéni kiteljesedésünket tartják a legfőbb feladatuknak.

Akkor jelennek meg az életünkben, ha rendeltetésük van.
Ha részünk van ebben a csodában, élvezzük jelenlétüket, teljesen hangolódjunk rájuk, kommunikáljunk velük, hogy átadhassák felbecsülhetetlen bölcsességüket.

Szeressük őket, majd teremtsünk számukra szabadságot, hogy folytathassák munkájukat egy másik személlyel. Lehet, hogy évekig velünk vannak, de ha eljön az idő és megérkezik a következő lélek, el kell engednünk. Ez a kristály utolsó ajándéka, az elengedés és megosztás tanítása.

Forrás: Katrina Raphaell – Crystal enlighment munkája alapján

Narvál Kristály

Narvál Kristály ásványbolt